ACTIVITEITEN

Hier vindt u onze eigen dojo activiteiten (G.K.M.) maar ok die van de overkoepelende organisatie de Goju-kai Karate-do Holland (GKH) voor het komende seizoen. Onze eigen activiteiten vinden over het algemeen plaats in de eigen dojo tijdens de reguliere lessen. Als het anders is, zal dat vermeld staan/worden.

GKM activiteit 06-10-2016: UKC-1 

De eerste in een reeks van 4 UKC (Ultimate Karate Challange) club wedstrijden. Hierin nemen de karateka’s van Goju-kai Karate-do Middelharnis, tijdens de reguliere les, het onderling tegen elkaar op in diverse disciplines. Deze disciplines bevinden zich op het gebied van kracht, snelheid, balans, concentratie, behendigheid, etc.

GKH activiteit 11 t/m 13-10-2017: Stage Weekend 

Van vrijdag avond t/m zondag middag vind weer het jaarlijkse karate stage weekend plaats. Dit jaar wordt de Negeren stage gehouden in Stadskanaal. Jeugd en senioren zullen dag gezamenlijk en in groepen trainen. Een mooi evenement waar elk jaar weer met veel plezier naar uit wordt gekeken, omdat het gezellig, leuk en erg leerzaam is.GKH Stage Weekend Jeugd en Senioren.

Het inschrijf termijn is reeds verlopen.

IKGA activiteit 03 t/m 08-07-2017: Gojukai seminar in Tsjechië

Nadere informatie volgt. Het inschrijf termijn is reeds verlopen.

Advertenties