Geslaagde ouder – sinterklaas training
19 december 2016, 19:46
Filed under: Laatste nieuws

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op woensdag 30 november 2016 was het dan zo ver, de traditionele ouder-sinterklaas training stond op het programma. Ouders en andere familieleden konden samen met hun kinderen, broer of zus eens een gezamenlijke karate training mee doen. De opkomst was weer er goed en er is die avond met heel veel lol en plezier getraind. De familie leden kamen die les er achter dat de training toch wel stevig en vooral lastig is. Coördinatie, snelheid, kracht en behendigheid, alles kwam deze les langs. Dat alle familieleden tot het uiterste zijn gegaan bleek achter af, want iedereen had de dagen erna spierpijn en zware ledenmaten. Kortom een goede leuke en stevige les, met als afsluiting voor de kinderen een presentje van de goedheilig man Sinterklaas.

 

Advertenties
Reacties staat uit voor Geslaagde ouder – sinterklaas training

Reacties zijn gesloten.