Ultimate Karate Challange 1
6 oktober 2016, 18:48
Filed under: Laatste nieuws

Op woensdag 5 oktober 2016 j.l. heeft hebben de jeugd groepen de eerste wedstrijd in een reeks van 4 U.K.C. (Ultimate Karate Challange) gehad. Hierin nemen de karateka’s van Goju-kai Karate-do Middelharnis het onderling tegen elkaar op in diverse disciplines. Deze disciplines bevinden zich op het gebied van kracht, snelheid, balans, concentratie, behendigheid, etc. Voor elk onderdeel kan men punten verdienen en die aan het einde van de reeks worden opgeteld. Uiteindelijk zullen de beste 3 scorende avonden voor het eindtotaal tellen. Degene die dan de meeste punten heeft behaald het seizoen is kampioen. In een van de laatste lessen aan het einde zal dan de prijs uitreiking zijn.

Het gaat er in iedere geval om dat we met veel plezier de oefeningen en parcours tot en goed einde brengen, iedere op zijn eigen niveau.

Deze avond stond in het teken van: Concentratie, Snelheid, Behendigheid en Kracht, waarbij de benen het meeste te voorduren kregen. Iedereen is tot het uiterste gegaan en de tijden en aantallen lagen dicht bij elkaar.  We kunnen niets anders zeggen dan Top en zeer goed gedaan !!!

impressie-foto-ukc-1-2016-2017

Advertenties
Reacties staat uit voor Ultimate Karate Challange 1

Reacties zijn gesloten.