Mooie resultaten op Europese karate stage
22 juli 2015, 14:30
Filed under: Laatste nieuws

Van 13 juli t/m 17 juli werd in Engeland de jaarlijkse Europese karatestage van de IKGA gehouden. Meer dan twee honderd karateka’s waren aanwezig om deel te nemen aan de Europese kampioenschappen en/of de karate stage die daar aan gekoppeld was. Voor Nederland was een mooi delegatie aanwezig op de kampioenschappen waar diverse gouden, zilveren en bronzen medailles werden veroverd. Sensei Casper Kraal was ook aanwezig om deel te nemen aan de karate stage en om daar internationaal (voor Seiko Shihan, Hansi en andere Shihan’s) examen te doen voor zijn 4de dan graad.  Vol trots kunnen we melden dat de sensei een goed examen heeft laten zien en geslaagd is voor zijn 4de dan graad. Bij deze dan graad hoort de titel Jokyo. Dus vanaf nu is de aanspreektitel geen Shidoin meer, maar Jokyo dat zal even wennen zijn. Sensei gefeliciteerd.

IMG_1751

Naast dit mooie resultaat is Nicole van den Dries (5de dan), als eerste vrouw binnen de Gojukai Nederland en Europa, benoemd tot Shihan. Wij feliciteren haar met dit zeer mooie resultaat.

IMG_1752

v.l.n.r. Shihan Nicole v/d Dries 5de dan , Jokyo Casper Kraal 4de dan en Kyoshi Jan v/d Dries 7de dan hoofd van de Gojukai Nederland.

Advertenties
Reacties staat uit voor Mooie resultaten op Europese karate stage

Reacties zijn gesloten.