Geslaagd voor het examen
1 april 2015, 07:15
Filed under: Laatste nieuws

Op woensdag 25 maart 2015 werden er weer examens gehouden. De deelnemers met genoeg les uren hadden en die hun examenstof kenden mochten op voor een volgende streep of kyu graad. Alle deelnemers waren best wel gespannen, maar gezonde spanning is juist goed om een goede prestatie neer te zetten.  Basis, standen, aanvallen, kata en kumite alles heeft de revue gepasseerd. Na een uur hard hun uiterste best te hebben gedaan, zat het examen erop. De sensei en de sempai gingen toen in overleg en de deelnemers wachtte in grote spanning. Na een kleien 10 minuten kwam toen het verlossende woord. Iedereen was geslaagd !! Tot grote blijdschap en van de karateka’s, ouders, opa’s en oma’s. Nogmaals willen we iedereen van harte feliciteren met dit mooie resultaat.

Geslaagden 25032015

Advertenties
Reacties staat uit voor Geslaagd voor het examen

Reacties zijn gesloten.