NK Gojukai 2015 voor de jeugd
22 maart 2015, 19:00
Filed under: Laatste nieuws

Op zondag 22 maart 2015 werden in Oud-Beijeland weer de jaarlijkse Nederlandse kampioenschappen Gojukai voor de jeugd gehouden. Een groot deelnemersveld van zo’n 150 deelnemers in de leeftijd van 6 -17 jaar namen hier aan deel. men kon zich inschrijven voor de onderdelen kata, kumite en Team kata. Ook van uit onze dojo waren er twee deelnemers die dit avontuur zijn aangegaan. Raymond en Ricardo hadden zich opgegeven voor zowel Kata als Kumite. Ze hadden zich goed voor bereidt door deel te nemen aan de extra trainingen die hiervoor georganiseerd waren. Drie zondagen achter elkaar, een uur kata en 1 uur kumite trainen. Uiteindelijk was het dan zo ver en konden ze laten zien wat ze in huis hadden. Het deelnemersveld was erg sterk, maar de jongens deden het erg goed. Ricardo viel net niet in de prijzen, maar Raymond wist nog een mooie derde plaats te halen bij kumite. Beide jongens vonden het een erg leuk, mooi en gezellig toernooi. We hebben weer veel geleerd en het was erg leuk als dus de jongens. Ricardo en Raymond heel goed gedaan en Raymond nogmaals gefeliciteerd met je 3de plaats.

Raymond 3de NK2015

Advertenties
Reacties staat uit voor NK Gojukai 2015 voor de jeugd

Reacties zijn gesloten.