Examen kandidaten allemaal geslaagd.
1 december 2014, 16:09
Filed under: Laatste nieuws

Op Woensdag 26 november 2014 jl. vonden er tijdens de reguliere les weer examens plaats voor alle leden tot 6de kyu. Het was een spannende avond voor iedereen, want laat maar eens zien wat je allemaal heb geleerd de afgelopen periode. In de groep 6 t/m 9/10 jaar was iedereen best wel zenuwachtig. De karateka’s in de tweede groep 10 t/m 14 jaar waren wat relaxter. Nadat het examen gestart was zakte de zenuwen en liet iedereen zich van zijn beste kant zien. Het resultaat na ruim 1 uur examen was dan ook dat iedereen was geslaagd voor zijn of haar slip of volgende kyu graad.

Bij de senioren deed een persoon examen. Alle andere senioren waren er ook om samen met haar het examen te doorlopen en bij onder delen te assisteren. Na zo’n 1,5 uur kwam ook voor haar het verlossende woord dat ze geslaagd was.

Allemaal nogmaals gefeliciteerd en nu weer vol op trainen voor de volgende graad of slip.

Jeugd-1 examen nov 2014

Jeugd-2 examen nov 2014

Senior examen nov 2014

Advertenties
Reacties staat uit voor Examen kandidaten allemaal geslaagd.

Reacties zijn gesloten.