Succes vol trainingsweekend 2014
17 november 2014, 15:33
Filed under: Laatste nieuws

In het weekend van 14-16 november werd het jaarlijkse Gojukai karate seminar gehouden in Westerschouwen. Vanuit dojo’s uit heel Nederland, maar ook België waren karateka’s gekomen om uren lang met elkaar te trainen, maar ook om contacten en ervaringen uit te wisselen. De trainingen stonden onder leiding van Kyoshi van den Dries, Shihan Bruinhof, Shihan Gommel en andere leraren.

Er is hard getraind, met veel zweet, hier en daar een traan, maar vooral met veel plezier. Het mooie van dit seminar was dat er voor de jeugd een speciaal programma was. Zei trainen per deel een uur karate en een uur sport en spel. Iets wat bij de jeugd zeer aansloeg.

Tijdens dit seminar vond ook het nationale examen plaats. En we zijn dan ook erg trost op Dennis die tijdens het dit examen zijn 2de dan heeft gehaald. Dennis nogmaals van harte gefeliciteerd met deze hele mooie en goede prestatie.

Kortom we kijken terug op een zeer geslaagd, mooi en leerzaam weekend.

Dennis geslaagd 2de dan

Dennis met zijn 2de dan certificaat. Het officiële diploma komt later uit Japan.

Advertenties
Reacties staat uit voor Succes vol trainingsweekend 2014

Reacties zijn gesloten.