Start UKC (Ultimate Karate Challange) club wedstrijden 2014-2015
14 oktober 2014, 19:27
Filed under: Laatste nieuws

Woensdag a.s. beginnen we weer meer de eerste in een reeks van 4 UKC (Ultimate Karate Challange) club wedstrijden. Hierin nemen de karateka’s van Gojukai Karate-do Middelharnis het onderling tegen elkaar op in diverse disciplines. Deze disciplines bevinden zich op het gebied van kracht, snelheid, balans, concentratie, behendigheid, etc. Voor elk onderdeel kan men punten verdienen en die aan het einde van de reeks worden opgeteld. Uiteindelijk zullen de beste 3 scorende avonden voor het eindtotaal tellen. Degene die dan de meeste punten heeft behaald het seizoen is kampioen.UKC-2_5-8_jr_011

Advertenties
Reacties staat uit voor Start UKC (Ultimate Karate Challange) club wedstrijden 2014-2015

Reacties zijn gesloten.