Start karateseizoen 2014-2015
1 september 2014, 15:05
Filed under: Laatste nieuws

Zo het is alweer bijna zo ver, aanstaande woensdag 3 september 2014 start al weer een nieuw trainingsseizoen van karate. De vakantie zit er dan alweer op en iedereen is dan ook begonnen aan zijn werk en nieuwe school jaar.

We hopen dat iedereen, een hele goede, fijne en mooie vakantie hebben gehad en weer veel zin hebben om te komen trainen. Het wordt zeker weer een leerzaam en boeiend seizoen, net als vorig jaar en de trainingen zullen ook een mooie ontspanning zijn, naast de drukke zaken van schol en werk. Er zullen ook dit jaar weer examens, leuke (leerzame) trainingen, wedstrijdjes en nog veel meer activiteiten zijn.

Kortom er is weer veel te doen en dus tot woensdag avond.

  • Junioren  6 t/m 9-10 jaar   woensdag 3 september om 18:00
  • Junioren 10 t/m 14 jaar      woensdag 3 september om 19:00
  • Senioren                                 woensdag 3 september om 20:00

Start trainingen

 

 

Advertenties
Reacties staat uit voor Start karateseizoen 2014-2015

Reacties zijn gesloten.%d bloggers liken dit: