Europese Goju-kai karate seminar 2014 Duitsland
1 september 2014, 14:49
Filed under: Informatie, Laatste nieuws

Tijdens de zomervakantie was er weer de jaarlijkse Europese Gojukai Karate stage. Dit maal was het gast land Duistland, die de eer had om dit evenement te organiseren. Een week lang hebben we met meer dan 220 karateka’s dagelijks vele uren getraind en daarnaast veel contacten opgedaan en ervaringen uitgewisseld met mede karateka’s en leraren uit andere landen. Nederland was dit jaar vertegenwoordigd met de grootste groep deelnemers en aanhang, wat nog eens extra zorgde voor veel plezier.

DSCN9502Alle Shihans en lesgevers die aanwezig waren

Het fijne aan zo’n stage is ook nog eens dat de lesgroep waar men is in gedeeld is afgestemd. Zo zat ik in de groep die alleen maar bestond uit karate leraren uit heel Europa. Ik heb dan ook veel les gehad van de grootmeester Saiko Shihan Goshi Yamaguchi Hanshi (Stijl houder uit Japan) en Hanshi Ingo de Jong (Hoofd van het continent Europa).

DSCN9504

Saiko Shihan Goshi Yamaguchi Hanshi

Naast de trainingen zijn er ook altijd tijdens deze seminar de Europees examens waar dit jaar ook Nederlandse karateka’s aan deelname. Zo is Mark van Diem Jokyo, van karate school Kenshin uit Dongen, daar geslaagd voor zijn 5de dan. We feliciteren hem natuurlijk nogmaals met dit mooie en zeer goede resultaat. DSCN9495

Diploma overhandiging aan Mark van Diem Jokyo door Saiko Shihan Goshi Yamaguchi Hanshi

Kortom een heerlijke week waarin veel is getraind, gebeurt en we weer veel inspiratie hebben opgedaan voor het komende karate seizoen.

Wil je meer foto’s zien van dit seminar ga dan naar het volgende adres: https://www.facebook.com/gojukaiholland/photos_stream?tab=photos_stream

 

 

 

 

 

Advertenties
Reacties staat uit voor Europese Goju-kai karate seminar 2014 Duitsland

Reacties zijn gesloten.