Uitslagen examens Jeugd en Senioren
14 juli 2014, 09:12
Filed under: Laatste nieuws

Op woensdag 4 juni 2014 vonden weer de kyu-graad examens plaats voor de jeugd en senior leden. Een grote groep Jeugd leden mocht weer op voor zijn volgende kyu of slip (streep). Zo ook bij de Senioren. De examens vonden plaats in de reguliere les, onder toezicht van veel ouders, opa’s, oma’s , broertjes en zusjes. Het examen bestond uit Kihon, Kihon ido, Kata, Kumite vormen en kracht oefeningen. De eerste groep, jeugd 6 t/m 9 jaar kon na een goed uur zweten en hun uiterste best te hebben gedaan hu diploma in ontvangst nemen.

Examen Jeugd 6-9 jaar Geslaagden

Direct na dit examen moest de jeugd groep 10 t/m 14 jaar aan de slag. Ook zei lieten een goed examen zien en kregen het verlossende antwoord dat ze allemaal geslaagd waren.

Examen Jeugd 10-14 jaar Geslaagden

Als laatste groep was het de beurt aan de senioren. Zei konden ruim 1,5 uur aan de bak. Het opgestelde examen, welke door de G.K.H. is opgezet, werd stapsgewijs doorgenomen per deelnemer en graad. Dit examen bestaande onder andere uit uit Kihon, Kihon-ido, Kumite oefeningen, Kata’s en Bunkai’s. Als afsluiting moest men dan nog verschillende partijen Goju kumite doen. Ook de senioren lieten een goed examen zien en konden hun volgende graad in ontvangst nemen.

SONY DSC

Conclusie is dat iedereen hard voor het examen heeft getraind en een goed examen heeft laten zien. Gefeliciteerd allemaal.

Advertenties
Reacties staat uit voor Uitslagen examens Jeugd en Senioren

Reacties zijn gesloten.