Prijzen op de NK Gojukai bij de jeugd
15 april 2014, 13:41
Filed under: Laatste nieuws

Op zondag 13 april jl. waren de Nederlandse Kampioenschappen Gojukai voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar. Ook onze karateclub had daar deelnemers naar afgevaardigd. Nabaa, Elena en Raymon hadden zich opgegeven om mee te doen aan en of meerdere onderdelen. Zo deden Nabaa en Elena alleen mee aan het onderdeel Kata. Raymon had zich ingeschreven voor zowel Kata als Kumite. In de ochtend was het de beurt aan de deelnemers van 6 t/m 10 jaar. Raymon en Elena. Elena en Raymon gingen goed van start en liepen beide strakke en goede kata’s. Elena wist dan ook de 1ste plaats te behalen in haar categorie. Daarmee mag ze zich nu Nederlands Kampioen Gojukai Kata bij de Jeugd noemen.

Elena trots met haar prijs

Raymon viel helaas net buiten de prijzen, maar deed het fantastisch. Toch had Raymon nog een kans om prijzen te pakken. Hij deed ook mee aan het onder deel kumite. Ook daar deed Raymon het erg goed. Ondanks dat hij zijn eerste partij net verloor in de laatste seconde (6-7), wist hij e rest wel te winnen. Dit leverde hem een mooie 2de plaats op in zijn categorie.

  Raymon trots met zijn prijs

In de middag was het de beurt aan de deelnemers van 11 t/m 18 jaar. Hier moest Nabaa uitkomen op het onderdeel Kata. Ook Nabaa ging goed van start en liep strakke en goede kata’s. Hierdoor eindigde ze in punten gelijk met een andere deelnemer, waardoor er een extra ronde gedraaid moest worden om te bepalen woe de betere was. Ook deze ronde zette Nabaa alles op alles en wist ook deze ronde naar haar toe te trekken. Hierdoor wist ze dan ook de 1ste plaats te behalen in haar categorie. Daarmee mag op zij zich nu Nederlands Kampioen Gojukai Kata bij de Jeugd noemen.

Podium plaats voor Nabaa Mani

Terug kijkend was het een perfect georganiseerd toernooi en waar alle deelnemers van onze club met prijzen naar huis gingen. De extra trainingen in de les en de wedstrijd trainingen in de weken die hier aan vooraf gingen hebben zijn vruchten afgeworpen. Elsa Sempai van Gojukia Karate-do Zierikzee nog bedankt daarvoor.

Advertenties
Reacties staat uit voor Prijzen op de NK Gojukai bij de jeugd

Reacties zijn gesloten.