Gojukai karate midwintertraining in lenteachtige omstandigheden
10 maart 2014, 15:37
Filed under: Laatste nieuws

Afgelopen zaterdag 8 maart 2014 organiseerde karateclub Gojukai Middelharnis namens de landelijke organisatie Gojukai Holland een traditionele Midwintertraining aan het Grevelingen. Wat normaal jaarlijks gebeurt onder erbarmelijke omstandigheden, leek het dit jaar wel een zomertraining. In een geweldig (pre-voorjaars) zonnetje trainden zo’n 65 karateka’s ( van 5 tot 55 jaar) uit Middelharnis en andere delen van Nederland,  gezamenlijk op en rondom het strand. IMG_0953

 

Er waren verschillende groepen gemaakt, om overzicht en veiligheid te kunnen garanderen. Na twee uur trainen en zweten, hadden alle deelnemers bootcamp achtige oefeningen, sparren (vechten),  kihon (basis), kussen schop- en stoot training afgewerkt.

Het was toen tijd om gezamenlijk te kijken naar een demonstratie van de hogere graden en leraren.

IMG_0959

Als afsluiting werden aan alle deelnemers een oorkonde uitgedeeld en was er voor iedereen die me had gedaan erwtensoep, broodjes worst, warme chocomel en vele andere lekkernijen.

Casper Kraal, de organisator kijkt terug op een zeer goed en geslaagd evenement.  Iedereen heeft zich ontzettend geamuseerd en hard, maar met veel plezier getraind. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van de deelnemers. Maar ook de ouders die er bij aanwezig waren, waren zeer te spreken over de opzet en de veiligheid. Graag wil ik via deze weg toch ook nog even de vrijwilligers en de deelnemers bedanken. Ook strandtent “MEERZICHT” willen we bedanken voor de mogelijkheid die zij ons hebben gegeven gebruik te maken van hun faciliteiten.

Meer foto’s volgen snel.

 

Advertenties
Reacties staat uit voor Gojukai karate midwintertraining in lenteachtige omstandigheden

Reacties zijn gesloten.