Midwintertraining 2014 aan de Grevelingen
28 januari 2014, 11:31
Filed under: Laatste nieuws

Oude tradities herleven…

Op zaterdag 8 Maart 2014 wordt er weer een midwintertraining georganiseerd. Van 14.00 tot 17.00 uur gaan junioren en senioren gezamenlijk de strijd aan met hunzelf, elkaar en de kou. De training is voor alle leden die aangesloten zijn bij karatescholen van de Gojukai Karate-do Holland  en kunnen alle leeftijden meedoen. De training zal bestaan uit gezamenlijk openen, warming-up en dan zullen er 3 verschillende sessies zijn van ongeveer 20-30 minuten. Voor de allerjongste karateka’s (5 t/m 7 jaar) duurt de training na gelang hoe het weer is, wellicht iets korter. Na de trainingssessie nog een korte demo van de Goju Ryu kata’s Sanchin en Tensho door de hoge graden.

Warming up

De leraren die deze traditionele buitentraining begeleiden zijn o.a. Jokyo Mark van Diem (karate school Kenshin), Shidoïn Casper Kraal (Gojukai Middelharnis), Shidoïn Arno Yarzagaray (Karate Moerdijk). Deze leraren kunnen/zullen worden geassisteerd door verschillende Senpei’s, dit is afhankelijk van de grote van de opkomst.

Na de training kunnen we ons opwarmen met warme chocolademelk, erwtensoep en een broodje knakworst. Bovendien ontvangen alle deelnemers een oorkonde als ze de midwintertraining hebben doorstaan. Om 17.00 uur ronden we de middag af.

Kosten: Junioren (t/m 14 jaar) € 5,00 en Senioren € 10,00

Kledingadvies: Karatepak (verplicht), Trainingspak voor onder het karate pak, sport schoenen, Extra droge en warme kleding (handschoenen, muts) , handdoek.

Uitgebreide informatie, de convocatie en aanmeldstrookje zal naar de leden worden gestuurd via de e-mail.

Advertenties
Reacties staat uit voor Midwintertraining 2014 aan de Grevelingen

Reacties zijn gesloten.