Geslaagd ouder-kind sinterklaas avond
9 december 2013, 11:50
Filed under: Laatste nieuws

Afgelopen woensdag hebben we een ouder-kind sinterklaas training gehouden. Vele karateka’s hadden hun ouders, broertje, zusje of vriend meegenomen om hen eens te laten ervaren hoe nu een training bij karate kan zijn.

Vaak wordt er nogal “luchtig” over gedacht en vinden we als ouders dat ons kind beter dit of beter dat moet doen. Er is een mooi spreekwoord “De beste stuurlui staan aan wal”. Daarom vind ik het belangrijk dat men als ouders nu ook eens ervaren wat de kinderen ervaren. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat er eens gesport wordt met uw eigen kind en dat er vooral met plezier gesport wordt. Vandaar de opzet van deze avond. En plezier heb ik deze avond gezien en dat er ook nog eens onverwachts 2 zwarte pieten langs kwamen maakte het nog mooier en leuker.

In het Karate-do gaat het om traditie, respect, bewegingsvormen beheersing, maar ook over kracht, snelheid, conditie. Al deze elementen hebben we kort de revue laten passeren. Om zo een indruk te krijgen wat het allemaal inhoudt. Ik moet zeggen ik vond het erg leuk en bewonder jullie enthousiasme en inzet. Kort om een geslaagde avond.

Meer foto’s van deze avond zijn hier terug vinden:

klik hier voor foto’s groep 6 t/m 9 jaar

klik hier voor foto’s groep 10 t/m 14 jaar

Advertenties
Reacties staat uit voor Geslaagd ouder-kind sinterklaas avond

Reacties zijn gesloten.