De grote club actie
16 september 2013, 10:42
Filed under: Laatste nieuws

START 14 SEPTEMBER  – EIND 6 NOVEMBER

We gaan weer met zijn allen loten verkopen van de grote club actie. Als club krijgen we dan wat extra geld binnen waarmee we dan weer wat extra’s kunnen doen. Denk aan nieuwe of extra trainingsmateriaal voor de junioren en senioren, prijzen voor de UKC’s en vele andere extra’s.

We willen het record gaan breken van de laatste keer. De laatste keer dat we mee deden hadden we in het totaal 131 loten verkocht. Niets is voor niets, want jullie inzet wordt zo wie zo beloond, want we maken r gelijk een wedstrijd je van. Er is en prijs voor iedereen die loten heeft verkocht en voor de beste 3 zijn er aparte prijzen. Dus wees slim en alert.

De verkoop van de loten gaat via eenmalige machtiging, men dient de mensen in het lotenboekjes de loten in te vullen en te laten tekenen. Zo hoeft niemand met geld over straat (is dus erg veilig). Wanneer er toch mensen zijn die losse loten willen, laat het dan weten, want die moeten apart besteld worden en dat gaat helaas per 25 stuks tegelijk.

Loten kosten € 3,= per stuk (daarvan zal € 2,40 voor de karateclub zijn)

Dus schakel, opa’s en oma’s , papa’s en mama’s, broers, zusters, ooms, tantes en natuurlijk buren wellicht andere sponsors in.

We willen jullie nu al bedanken en ik hoop dat jullie het record gaan breken.

Grote club actie 2013

Advertenties
Reacties staat uit voor De grote club actie

Reacties zijn gesloten.