NK Gojukai jeugd 2013
20 maart 2013, 15:42
Filed under: Laatste nieuws

Op zondag 17 maart 2013 zijn de Nederlanse Kampioenschappen Gojukai gehouden voor de jeugd. De onderdelen kata, team kata en kumite stondne op het programma. Vanuit de Gojukai Karate-do Middelharnis deden er dan wel geen deelnemers aan mee, maar er waren er wel die zijn komen kijken hoe dit er nu uit ziet en hoe dit is. Foto’s van dit toernooi zijn hier te bekijken:

Foto’s NK Gojukai jeugd 2013

De reden dat men is komen kijken is met het oog op de toekomst om ook deel te kunnen nemen aan wedstrijden. Hetgeen en grote grote toevoeging en een goed ervaring is naast de trainingen. Het gaat namelijk niet altijd om winnen in de vorm van een prijs, maar ook in de vorm van overwinning (angst, op komen voor je zelf etc.). Collega Jokyo Nicole van den Dries – Luitwieler van karateschool Goshinkan heeft hier over een mooi en interesant stuk geschreven.

Dit stuk “De winst van het verliezen” is hier te lezen.

Advertenties
Reacties staat uit voor NK Gojukai jeugd 2013

Reacties zijn gesloten.