NK Goju-kai
17 januari 2013, 13:01
Filed under: Laatste nieuws

Dit jaar vinden de Nederlandse Kampioenschappen Goju-kai weer plaats. Elke karateka van 6 t/m 17 jaar, lid van een school aangesloten bij de Goju-kai karate-do Holland, kan zich inschrijven voor de onderdelen Kata, Team Kata en Kumite. Deze inschrijving vindt plaats bij je eigen karate leraar. Deelnemrs worden ingedeeld naar leeftijd, band etc. Er zijn wel kosten aan verbonden, maar deze wegen niet op tegen de ervaring die men op doet. De kampieoenschapen vinden plaats in sportcomplex “de Boogeart”in Oud-Beijerland. Op zich niet zo ver weg, als men bedenk dat er ook karatescholen uit Zierikzee, Dongen en Emmen aanwezig zullen zijn. Meer informatie vind je hier. Convocatie NK Goju-kai.

Advertenties
Reacties staat uit voor NK Goju-kai

Reacties zijn gesloten.