Geslaagd examen !!!!
20 december 2012, 22:29
Filed under: Laatste nieuws

Woensdag avond 19-12-2012 waren er weer examens bij de jeugd groepen. Nog even voor de kerstvakantie heel serieus en geconcentreerd de laatste les van het jaar afronden. Om 18:00 uur was als eerste de jeugdgroep (5 t/m 8 jaar) die hun oefenstof moesten laten zien. En om 19:00 uur was de tweede jeugdgroep (9 t/m 14 jaar) aan de beurt. Standen, stappen, schoppen, stoot en weringtechnieken, alles kwam aan bod. Het zag er heel goed uit en vooral de concentratie van de karateka’s was erg goed. Na afloop kregen de deelnemers gelijk te horen of ze hun examen hadden gehaald. En het was dan ook voor alle karateka’s een opluchting om te horen dat ze geslaagd waren. Met een grote smile en vol trots werden de diploma’s aan de  toeschouwers (vaders, moeders, opa’s ,oma’s broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes  getoond. De Kerstvakantie kon beginnen.

Examen_jeugd_5tm8_jr

Examen_jeugd_9tm14_jr

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties
Reacties staat uit voor Geslaagd examen !!!!

Reacties zijn gesloten.