Eerste drekrace 2012
1 oktober 2012, 09:22
Filed under: Laatste nieuws

Afgelopen zondag hebben Sensei Casper en zijn zoon Joris (11 jr), samen met de leden Henrico en Mathijs (8jr.) Klem deelgenomen aan de eerste Hoeksewaardse drekrace. Dit was een hardloop race van 3 km voor het goede doel. Het parcours bestond uit onverhard terrein met  doorwaden van diverse sloten. In deze race werd veel gevraagd van uithoudingsvermogen en het leveren van en mentale strijd. Ruim binnen het half uur waren ze binnen, wat een zeer grote prestatie is. Sensei Casper en Joris wisten zelfs nog de 3de prijs in de wacht te slepen.

Door het grote succes (gedacht werd aan +/- 50 deelnemer, maar het waren er 150), zal de organisatie ook volgend jaar weer een race organiseren. Dan hopen we met meerdere karateka’s aan de start te kunnen staan.

Advertenties
Reacties staat uit voor Eerste drekrace 2012

Reacties zijn gesloten.%d bloggers liken dit: