Winnaars Ultimate Karate Challage 2011-2012
1 juli 2012, 17:48
Filed under: Laatste nieuws

Het afgelopen karate seizoen zijn de Ultimate Karate Challage gehouden onder de verschillende groepen karateka’s.  De Ultimate Karate Challage bestaat uit een reeks les avonden, 4 in het totaal verspreid over het seizoen, waarin de karateka’s het tegen elkaar opnemen in diverse disciplines. Deze disciplines zijn gebaseerd op het gebied van kracht, snelheid, balans, concentratie en behendigheid. Voor elk onderdeel konden de karateka’s punten verdienen,  die aan het einde van de reeks werden opgeteld. Degene met de meeste  punten werd dan uitgeroepen tot UKC kampioen.

Op elke georganiseerde UKC-avond  gingen de karateka’s, ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen, zeer fanatiek en vol enthousiasme de strijd met elkaar aan. Er werd door iedereen op zijn best gestreden om de meeste punten te scoren. De competitie onderling was dan ook erg hoog en de verschillen onderling vaak klein. De karateka’s, maar ook de karate leraar kijken succes vol terug op deze reeks. Het is een extra aanvulling op de karate training.

De eindstand is als volgt geworden:

Jeugd van 5 -7 jaar:

  • 1             Damian Velner
  • 2             Matthijs Klem
  • 3             Jadyn Kruidenier

Jeugd van 8 -10 jaar:

  • 1             Keeva van Lint
  • 2             Merlin Freericks
  • 3             Sjoerd Kamerman

Jeugd van 11 -14 jaar:

  • 1             Elise de Jong
  • 2             Estell Dortmans
  • 3             Mika Bengtsson en Carlijn Smits

Advertenties
Reacties staat uit voor Winnaars Ultimate Karate Challage 2011-2012

Reacties zijn gesloten.%d bloggers liken dit: