Ouders en kinderen volgen samen een karate les
18 juni 2012, 18:18
Filed under: Laatste nieuws

Op woensdag 27-06-2012 was er een speciale les. Deze les stond namelijk in het teken van een ouder en kind les. De ouders, of broertje of neefje of oom, konden eens kennis maken met wat kun kinderen allemaal leren en doen tijdens een karateles les. Als eerste werd de warming-up gedaan, waar in alle spieren eens goed opgewarmd werden. Dit leverde al heel veel zweet op. Daarna werd de basis getraind zoals stoten, weringen, standen en schoppen. Na deze basis werd er met partner, hun eigen kind, getraind. Diverse kumite/conditie oefeningen werden gegeven en afsluitend was er natuurlijk nog even vechten (kumite) met elkaar.

Iedereen had her erg naar hun zien gehad. De kinderen vonden dat de ouders het goed hadden gedaan. De ouders hadden respect voor hun kinderen die dit elke week doen. Iedereen was het er over eens het was een leuke, leerzame en voor al vermoeide trianing.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties
Reacties staat uit voor Ouders en kinderen volgen samen een karate les

Reacties zijn gesloten.