Geslaagden examens voor jeugd 9-14 jaar
26 december 2011, 13:43
Filed under: Laatste nieuws

Net voor Kerstvakantie zijn de karate examens geweest voor de jeugd van 9-14 jaar. Op één karateka na (zit helaas langdurig thuis wegens een ongeluk)  deden alle karateka mee aan dit examen. Zeer geconcentreerd, maar wel heel erg gespannen begonnen ze aan het examen waarin ze Kihon, Kihon-ido, Kata, kumite vormen en vrije kumite moesten laten zien. Na een uur lang zweten, nadenken en vooral gefocust blijven zat het examen erop. De dojo instructeur (leraar) kon toen de balans opmaken. De karateka moesten zich opstellen en moesten zich nog eenmaal focussen  en in spanning zitten. Toen werd het resultaat bekend gemaakt, iedereen is geslaagd voor zijn examen. Alsof een zware last van de schouders viel werden alle karateka’s zo licht als een veertje en werden de strakke gezichten vrolijk en verscheen de glimlach en het gelach. Onder luidt applaus werden toen de diploma’ s uitgereikt door de dojo instructeur, die het een goed examen vond en daarom ook erg  tevreden terug kijkt naar het afgenomen examen. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan, maar ook iedereen was erg geconcentreerd. Daardoor stegen sommige karateka’s boven zich zelf uit. En dat is ook erg mooi om te zien, omdat je als leraar dan weet dat men toch een stapje meer kan geven dan soms in de les het geval is. De geslaagden zijn:

  • Estell Dortmans                             5de Kyu Groene band
  • Elise de Jong                                  6de kyu Oranje band met 2 groen slippen
  • Jochem van der Graaff                 8ste kyu Gele band met 1 oranje slip
  • Thomas van der Graaff                8ste kyu Gele band met 1 oranje slip
  • Christian van Dam                        8ste kyu Gele band met 1 oranje slip
  • Rick van Vliet                                 10de kyu, Witte band met 1 gele slip
  • Mika Bengtsson                             10de kyu, Witte band met 1 gele slip

Nogmaals gefeliciteerd.

Advertenties
Reacties staat uit voor Geslaagden examens voor jeugd 9-14 jaar

Reacties zijn gesloten.