Proef lessen groep 6-8 jaar is succes
1 december 2011, 22:38
Filed under: Laatste nieuws

De lessen voor de leeftijdsgroep van 6 t/m 8 jaar is tot op heden een groot succes. Alle deelnemende karateka’s hebben de lessen als erg leuk ervaren. Ook de ouders die mee waren gekomen, waren over de aanpak te spreken. Ook Casper Kraal Shidoïn kijk met een goed gevoel terug op de reeds gegeven lessen. Vooral de leuke ervaring van het lesgeven aan deze groep, maar vooral  het plezier die de deelnemers hebben tijdens de les doet hem veel deugt. Ook de positieve reacties van de deelnemers is van erg grote waarde vindt hij. De karate lessen zijn zo gevarieerd mogelijk gehouden en bevatten veel korte onderdelen. Dit om de karateka’s te blijven prikkelen en vooral moe te krijgen. Dit laatste valt niet altijd mee, want wat een energie heeft deze leeftijdsgroep. Hier volgt een korte foto sessie van de eerste les.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties
Reacties staat uit voor Proef lessen groep 6-8 jaar is succes

Reacties zijn gesloten.