Van start met een nieuwe leeftijdsgroep 6-8 jr.
19 november 2011, 16:26
Filed under: Laatste nieuws

Vanaf woensdag 23 november starten er in de grote gymzaal van de J.C. van Gent school een nieuwe leeftijdsgroep. Het gaat hier om jeugd lessen karate voor de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar. De les wordt gegeven van 18:00 to 19:00 uur.

Op een speelse manier zal men in aanraking komen met het traditionele Goju Ryu karate. Zaken als conditie, kracht, lenigheid, discipline en vooral respect zullen in de lessen aanbod komen. Met als uit eindelijke doel zo zelfvertrouwen vertrouwen op te bouwen en de karate technieken te kunnen beheersen. Als men interessen heeft kan men langs komen om te kijken en daarbij kan men 2x gratis mee trainen (geldt voor alle lessen) al vorens een besluit te nemen.

Kom langs en als u vragen heeft  stuur dan een mail naar gojukaimiddelharnis@upcmail.nl

Advertenties
Reacties staat uit voor Van start met een nieuwe leeftijdsgroep 6-8 jr.

Reacties zijn gesloten.